AMP
May 01, 2017, 00:52:14 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: AMP is not working properly since 04/06  (Read 1173 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Asle
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1 001


View Profile WWW
« on: June 06, 2016, 11:35:53 »

Hi,

 We face an issue with the whole public front end of AMP, where queries and basic browsing are not working. This is an unfortunate consequence of some technical upgrade that didn't go as well as planned.
 We'll fix this shortly, hopefully.

 Sorry about that

Sylvain
Logged
Asle
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1 001


View Profile WWW
« Reply #1 on: June 07, 2016, 09:22:20 »

OK, AMP is back up working.
Please, report anything that looks wrong.

Sorry again for the problems that happened in the last few days.
Logged
Axxy
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 426


View Profile
« Reply #2 on: June 16, 2016, 23:41:30 »

Not sure if it's my side, but when I click on module Info for fasttracker modules I get a load of garbage display, then the module info below this...
Logged
Axxy
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 426


View Profile
« Reply #3 on: June 17, 2016, 15:38:18 »

And getting some spurious error after searching for Psylocybe and going to his home page here...
Logged
Asle
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1 001


View Profile WWW
« Reply #4 on: June 18, 2016, 01:32:30 »

Not sure if it's my side, but when I click on module Info for fasttracker modules I get a load of garbage display, then the module info below this...
It was on us Smiley
OK, it's fixed.
Logged
Asle
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1 001


View Profile WWW
« Reply #5 on: June 18, 2016, 01:33:47 »

And getting some spurious error after searching for Psylocybe and going to his home page here...
There was a problem, now fixed, when clicking on an author name to display details. However, I didn't get the "home page" problem. Can you please describe the issue ?
Logged
Axxy
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 426


View Profile
« Reply #6 on: June 18, 2016, 09:39:17 »

And getting some spurious error after searching for Psylocybe and going to his home page here...
There was a problem, now fixed, when clicking on an author name to display details. However, I didn't get the "home page" problem. Can you please describe the issue ?

Whatever the issue was it is now fixed.

It would show a line of text (some error) above the authors heading when you clicked the link to see the author home page.  I assume where the Authors name was above the information box, handle, real-name etc..
Logged
Axxy
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 426


View Profile
« Reply #7 on: June 26, 2016, 23:52:07 »

Just noticed this one.

Do a search for modules and make sure there are over 50 matches. Press the Arrow for the next 50 and nothing happens, stays on the first 50 found.
Logged
Asle
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 1 001


View Profile WWW
« Reply #8 on: June 27, 2016, 20:00:12 »

and now, the oneliner and the player are both working again.
Logged
Axxy
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 426


View Profile
« Reply #9 on: June 28, 2016, 10:39:26 »

and now, the oneliner and the player are both working again.

 Wink
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines